De boerenhoeve en de Logeerderij is helemaal ingericht met brocante, vintage en antiek. Volop inspiratie voor je eigen huis en ofschoon ik het moeilijk vind om afscheid te nemen van bijzondere oude spulletjes vind ik het ook heel bijzonder wanneer andere mensen blij worden van mijn vondsten. Ze vinden dus toch regelmatig hun weg naar een nieuwe blije eigenaar. Ik, en ondertussen heb ik mijn man en ook al bijna, onze kinderen ermee besmet, zijn namelijk gek op het bezoeken van brocantes en gaan regelmatig op pad naar Frankrijk en Engeland. Door het jaar heen verandert ons interieur dus nog al eens. Wij hebben geen vaste openingstijden maar zijn we thuis dan ben je welkom! Een appje of telefoontje van tevoren voorkomt teleurstelling als we er niet zijn. 

Ons interieur is ook al diverse malen te bewonderen geweest in mooie woonbladen zoals deze reportage in de Brocante Special van Ariadne at Home 6-2019.