Gaan jullie trouwen? Wat leuk!

Lief aankomend bruidspaar!

Alvast van harte gefeliciteerd met jullie prachtige plan om te gaan trouwen! Een geweldig vooruitzicht.

Na deze eerste JA, zoeken jullie een locatie, waar jullie allebei blij van worden en weer volmondig JA op zeggen, zodat jullie trouwdag ook écht jullie trouwdag wordt. Waarvan jullie ontspannen kunnen genieten, samen met jullie meest waardevolle mensen om jullie heen.

De locatie kenmerkt zich door het huiselijke, landelijke en gastvrije karakter. Samen met de kindvriendelijkheid, de ruimte en de grote mate van flexibiliteit van de gastheer- en vrouw zorgt dit voor een warm en welkom gevoel. Hiernaast is de gastvrouw, Lisette, een ervaren trouwambtenaar, ceremoniespreker- en begeleider, te vinden onder de naam Mooie Momenten Vieren. Deze rol vult ze met liefde en plezier in voor jullie, maar uiteraard zijn jullie ook vrij, te kiezen voor jullie eigen trouwambtenaar. Van begin tot het eind zijn we er voor jullie om jullie Grote Dag in perfecte banen te leiden, jullie worden compleet ontzorgd en hoeven alleen maar te stralen!

De locatie leent zich uitstekend voor:

jullie ‘first look’ moment

een droom van een huwelijksceremonie, binnen of buiten

tijd voor bubbels & taart!

desgewenst aansluitend een diner op maat

En weer een keuzemomentje, gaan jullie voor luxe, met een privé kok in de keuken en een mooi gedekte lange tafel of wordt het een sfeervolle foodtruck in de tuin en een ongedwongen walking dinner? Het is aan jullie, want voor jullie trouwdag geldt ‘hun verwachtingen zijn niet jullie verplichtingen’! Het is JULLIE DAG!

Wij kijken er naar uit jullie te verwelkomen, maak snel een afspraak voor een gezellige bezichtiging en laat je alvast verrassen met wat lekkers van onze huis patisserie.

Leve de Wedding Vibes, Leve de Liefde!

 Neem vrijblijvend contact op via mail info@tussenkoeenkroonluchter.nl of bel +316 83 222 879