Gaan jullie trouwen? Wat leuk!

Trouw op een manier die bij jullie past! Het is jullie liefde voor elkaar die gevierd wordt! Gelukkig is er tegenwoordig heel veel mogelijk. Ik, Lisette van der Sande, help graag invulling te geven aan jullie grote dag, zodat jullie gasten na afloop zeggen, ‘dit was helemaal passend bij het bruidspaar’!

Trouwen kan vandaag de dag op vele mooie plekjes, jullie zijn echt niet meer alleen aangewezen op het Gemeentehuis. Misschien kiezen jullie er het liefst voor om  de huwelijksceremonie, de fotoshoot, het diner en het feest op één plaats te organiseren. Er zijn steeds meer prachtige locaties waar dat mogelijk is. Met liefde en plezier voltrek ik jullie huwelijk op jullie gewenste locatie, ik reis door het hele land en ga zelfs graag met jullie mee naar het buitenland.

Het begint met een persoonlijke kennismaking, jullie maken je wensen kenbaar dan maak ik een voorstel met daarin ook het kostenplaatje. Voelt het allemaal goed en kiezen jullie voor mij als trouwambtenaar en/of ceremoniespreker dan kom ik, ruim op tijd voor jullie grote dag, op bezoek en wil dan op diverse manieren (bijna) alles over jullie te weten komen. Met de vergaarde input ga ik aan de slag en maak hier een mooi persoonlijk verhaal van.

Ik vind het een grote eer en vooral ontzettend leuk om voor jullie aan de slag te gaan!

 Neem vrijblijvend contact op via mail info@logeerderijkoekroonluchter.nl of bel +316 83 222 879