Locatiehuur

De oude en geheel authentieke boerenschuur met grote tuin leent zich uitstekend voor diverse sociale gelegenheden. Bijzonder op zakelijk gebied, brainstormen, teambuilding of lunchen tussen de koeien. Maar ook wanneer je op zoek bent naar een bijzondere plek voor je huwelijksceremonie, feest of fotoshoot. De locatie is voor al deze doeleinden te huur.

Wij denken graag mee met de styling en invulling van jouw dag.

Jullie persoonlijke huwelijks-ceremonie

Wanneer jullie willen trouwen op een unieke plek, zoals onze boerderij, bestaat de mogelijkheid van een ceremonieel huwelijk. Let wel op: Je kunt op een ander moment het wettelijk huwelijk voltrekken. Dat kan wanneer jullie maar willen en soms zelfs kosteloos op een bepaalde dag of tijdstip.

Als jullie ceremonieel willen trouwen, betekent het dat ik, Lisette van der Sande, er als trouwambtenaar voor jullie kan zijn, maar ik zal jullie dan niet voor de wet in het echt verbinden. Dat maakt het overigens niet minder speciaal!

Het verhaal zal zeer persoonlijk zijn en je zult merken dat ik hier veel energie en liefde in steek. We maken uitgebreid van te voren kennis met elkaar. Ik zal erop toe zien dat de ceremonie nauwelijks te onderscheiden valt van een wettelijk huwelijk.

Hoe leuk is het dan ook om bijvoorbeeld jullie trouwbelofte opnieuw te doen? Of misschien is er een andere reden jullie mijlpaal te vieren met een persoonlijke speech.

Als jullie kiezen voor een plechtigheid en een locatie waarbij er wel voor de wet getrouwd wordt, kunnen jullie mij ook inschakelen als jullie persoonlijke trouwambtenaar. Echter dan zal ik als ambtenaar beëdigd moeten worden in de gemeente waarin jullie die dag trouwen. Ik kan de betreffende gemeente in Nederland verzoeken mij voor 1 dag te beëdigen. Hieraan zijn wel kosten verbonden die per gemeente verschillen en helaas werken niet alle gemeenten hier op deze manier aan mee en willen ze dan het officiële gedeelte door een eigen ambtenaar laten voltrekken.

Tarieven en meer informatie, neem vrijblijvend contact op info@logeerderijkoekroonluchter.nl