Diessen op de kaart

Diessen op de kaart! 

Hi lieve mensen,

We zijn gestart! 5 april jl. mochten we onze eerste gasten verwelkomen, Diessen staat op de kaart!

Wanneer kom jij genieten? Het huis is gezellig en comfortabel, de tuin is rustgevend en de omgeving uitdagend.

We hebben volop tips om van je verblijf een onvergetelijk uitje te maken. Bezoek bijv. de bourgondische omliggende dorpjes, zoals Oirschot, Hilvarenbeek en de parel van Brabant, Oisterwijk. De mooie steden Den Bosch, Tilburg en Eindhoven zijn 15 autominuutjes rijden en nog een kwartiertje verder en je bent midden in Antwerpen.

Ben je van de attractieparken, ook dan ben je bij ons op het goede adres, want zo liggen de Efteling en de Beekse Bergen in de buurt en zal het fijn zijn na een drukke dag, je te laten omarmen door de rust en de ruimte van ons mooie platteland.

Je reservering is slechts een kwestie van een mailtje sturen naar info@tussenkoeenkroonluchter.nl

Tot gauw!