Vakantie in Brabant, logeren op het platteland

Kom logeren 'tussen Koe & Kroonluchter'

Hi lieve mensen,

Goed nieuws! Onze gezellige Logeerderij opent weer haar deuren! Vanaf 1 april 2024, van harte welkom!

Dit gastenverblijf in onze meer dan honderd jaar oude hoeve, is prachtig gelegen in het rustige buitengebied van Hilvarenbeek, omgeven door een landelijke sfeer. Met alle comfort welke je maar kunt wensen is het de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving.

Geschikt voor maximaal 8 personen, dus perfect voor een gezellig uitje met familie of vrienden. De ruime en comfortabele accommodatie zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Hou je van wandelen, dan haal je hier je hart op. De omgeving biedt tal van mooie wandelroutes waar je kunt genieten van het prachtige landschap. Ook fietsliefhebbers zullen hier in hun element zijn, met vele fietspaden die je langs pittoreske dorpjes en adembenemende natuur leiden.

De komende maanden zetten wij ons in om de Logeerderij weer helemaal 'tussen Koe & Kroonluchter' proof te maken, dat betekent, een sfeervolle uitstraling, het voelt warm en gezellig. De woonkamer is in open verbinding met de keuken, dus is het heerlijk om samen te koken, te genieten, te proosten, een gezelschapsspelletje te spelen of gewoon relaxen op de bank met een goed boek en genieten van de landelijke omgeving.

Reserveren is al mogelijk, stuur me een mail, info@tussenkoeenkroonluchter.nl of app 06 83 222 879.