Leve de Liefde! 

Hi lieve mensen,

Hoogste tijd jullie eventjes bij te praten, want er zijn wat ontwikkelingen tussen Koe & Kroonluchter, welke te maken hebben met het verdelen van tijd, doen wat je het liefste doet en de keuzes in het leven die daar dan bij horen, al zijn die niet altijd makkelijk.

Allereerst wil ik jullie vertellen over de verhuizing van mijn brocantewinkel. In ieder geval een groot deel ervan. Een poosje terug ontdekte ik Gezellige Meuk in Asten, een shop in shop van plm. 3000 m2 met brocante, vintage en antiek, allerhande stijlen. Zij zijn geopend van donderdag t/m zondag en op iedere feestdag! Zoveel liefhebbers van oude spulletjes bij elkaar, heeft mij doen besluiten hier een onderdeeltje van te willen zijn. Dus vind je in deze shop in shop, ook een hoek van tussen Koe & Kroonluchter brocante! Het is echt een superleuk uitje. Nu het slechte nieuws, dat betekent het einde van mijn winkeltje aan huis, ik begrijp jullie teleurstelling maar ik verwijs je dus heel graag naar Gezellige Meuk, Voorste Heusden 10 in Asten. Ik blijf dus zeker nog steeds zoeken naar unieke objecten, want deze passie zit nu eenmaal in me. Bovendien organiseer ik in november en december een aantal open huis sfeerdagen en dan zie ik je weer graag in Diessen!

Nog meer nieuws! Al een poosje ben ik actief als zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker, neem maar eens een kijkje op www.mooiemomentenvieren.nl Ontzettend fijn en dankbaar om te doen. Mijn hart gaat open van de vele mooie ontmoetingen en verhalen én ik kom ook nog eens op de meest mooie plekjes. Dit voorjaar mocht ik een huwelijk voltrekken in onze eigen tuin, in de tuin van tussen Koe & Kroonluchter. De reacties waren overweldigend. Op zondag 8 oktober a.s. organiseren we daarom een Trouw Inspiratiedag om jullie te laten zien wat je mag verwachten wanneer je gaat trouwen op onze landelijke locatie. Dit doen we i.s.m. diverse top leveranciers uit de trouwbranche. Je bent welkom van 11.00 - 16.00 uur.

Om onze website in overeenstemming te brengen met onze activiteiten wordt er achter de schermen gewerkt aan een up date, half september zal het zover zijn. Dan vind je op deze site alles omtrent tussen Koe & Kroonluchter als jullie trouwlocatie.

Ik wens jullie allen nog een prachtige zomer en graag tot ziens!

Liefs Lisette