Let it flow! 

Hi lieve mensen,

Mijn hoofd even leeggemaakt, uitgewaaid aan zee en bovendien genoten van de eerste voorjaarszon, ik hou d'r van en wie niet? Het is voor mij in ieder geval een manier van opladen, want de energie moet wel blijven stromen hé! En daar gaat dit nieuwsberichtje nou net over, tussen Koe & Kroonluchter is in energie transitie..........

De afgelopen jaren heb ik, samen met mijn gezin, met veel plezier diverse Farm Fairs georganiseerd. We kunnen dan ook terugkijken op vele mooie ontmoetingen met inspirerende en enthousiaste mensen, zowel deelnemers aan de fairs als de bezoekers. Met een warm hart sluiten we dit boek. En natuurlijk komt er dan de gelegenheid een nieuw boek te openen!

Of eigenlijk beter gezegd, meer ruimte te creëren voor het boek waar ik al in begonnen ben. Het boek met de titel 'ja, ik wil'! En dat is ook het antwoord op de vraag, wil je energie krijgen van hetgeen je dagelijks doet?..........JA, natuurlijk, dat wil ik! Meer ruimte dus voor mooiemomentenvieren.nl

Heerlijk zijn de ontmoetingen met al die lieve mensen die er samen voor gaan. Ik duik in hun levensverhalen en mag ze ongegeneerd het hemd van hun lijf vragen, wat erg leuk is wanneer je nieuwsgierig van aard bent zoals ik. Om dan na al het voorwerk, aanwezig te mogen zijn op zo'n prachtige liefdevolle dag als de trouwdag, omringd met alle dierbaren. Wat ook nog eens een lust voor het oog is, omdat iedereen enorm uitpakt er fantastisch uit te zien. In alle opzichten genieten en een enorme energiebooster om hier een onderdeel van te mogen zijn. Dit omvat kort samengevat mijn job als trouwambtenaar ofwel babs ofwel ceremoniespreker. De laatste functie benaming kreeg ik er laatst bij en dat was die van ceremoniebegeleider.

In die laatste rol voorzie ik het aankomend bruidspaar graag van fijne tips hun grote dag compleet te maken. Toen er kort geleden een geweldig leuk stel nog op zoek was naar een passende locatie waar zij met hun 30 gasten elkaar het ja-woord willen gaan geven, zeiden mijn man en ik heel spontaan, wat vinden jullie van deze plek? tussen Koe & Kroonluchter! Een wat langer verhaal kort: we kijken enorm uit naar die Grote Dag eind mei, ik hou jullie op de hoogte.

Superleuk vooruitzicht dus èn er staan dit voorjaar nog meer warme, huiselijke, familie- en vrienden samenkomsten gepland. En dit is dan ook hetgeen waar 'tussen Koe & Kroonluchter' heengaat. We bieden, een gastvrije, gezellige, huiselijke, landelijk gelegen, groene, authentieke, karaktervolle locatie waarvan op diverse manieren gebruik kan worden gemaakt! Het enige wat je hoeft te doen, spreek je wensen uit, en dan weet je maar nooit hoe het balletje rolt!  

Mijn passie voor brocante en bijzondere sfeermakers voor in huis, blijft zichtbaar en ik blijf ook nog steeds zoeken naar bijzondere items (is namelijk ook een bron van energie) maar de winkelruimte in ons pand krijgt een meer dynamische invulling en de winkel zelf wordt eigenlijk alleen maar groter. Hoe dat kan? Daar praat ik je binnenkort over bij, voor nu betekent dit in ieder geval een knaller van een voorjaarsopruiming!

Jullie weten het, mijn winkel staat vol met spulletjes die met liefde en plezier gevonden zijn, spulletjes waar je blij van wordt, maar bij een transitie, hoort ook een stukje afscheid nemen van het oude, dus kom lekker snuffelen en scoor je unieke 'tussen Koe & Kroonluchter' aanwinst.

Buiten de wekelijks aangekondigde openingstijden mag je gerust bellen, want als ik thuis ben, ben je welkom!

Tot gauw! Liefs Lisette

06 83 222 879