Kerst hart, kerstwens

December, een maand om terug te blikken en vooruit te kijken..............

Lieve mensen,

Wat was het een gevarieerd jaar tussen Koe & Kroonluchter! Het was gezellig, gemoedelijk & gastvrij! Zojuist word ik door mijn zoon verwend met een kruidig kopje Yogi Kerstthee, op het theezakje staat: 'When fear is forcing you to give up, call on your heart's courage to continue'. Ik raak er een beetje door ontroerd hoe treffend dit past. Want ook al is 2022 nog niet helemaal voorbij, ik kan terugkijken op een jaar waarin ik hard gewerkt heb om beter naar mijn gevoel te luisteren en naar dat waar mijn hart blij van wordt. Mijn voornemen voor 2023 is dan ook alvast deze koers te blijven varen. En wanneer je je gevoel volgt, leidt dat soms ook tot impulsieve acties welke misschien niet direct het gewenste resultaat opleveren.

Ik ben letterlijk in mijn agenda aan het terugbladeren om te kijken wat ik allemaal gedaan heb dit jaar. Dan moet ik ook wel een beetje in mezelf lachen, want ik zie bijvoorbeeld begin januari heel ambitieus mijn aanmelding staan voor Spaanse les. Dit omdat we in de vorige Kerstvakantie zo'n fijne tijd hadden in Valencia en het me op dat moment zo leuk leek, Spaans te kunnen spreken. Dus op zoek naar een leuke cursus, zou privéles worden, maar de juf meldde zich af en heb het daarna maar gelaten voor wat het was. Dus nu bijna een jaar later, is het nog steeds alleen maar si, si, si! Overigens ben ik gek op dit kleine woordje wat ook zo groots kan zijn, het ja-woord! Want verder bladerend in mijn agenda zie ik, met gelukkig meer regelmaat dan mijn Spaanse les, een kennismakingsgesprek staan met een bruidspaar.

Wat een prachtige levens- en liefdesverhalen mocht ik vertellen, ik kwam op unieke locaties en zag de mooiste bruidsparen met hun naasten. Wat voelt het goed om op zo'n speciale dag een rol van betekenis te kunnen zijn. Voor het komend jaar mag ik me alweer verheugen op vele mooie momenten die gevierd gaan worden en met alle liefde en plezier ben ik erbij als trouwambtenaar en ceremoniespreker. Kijk gerust eens op de site met de alleszeggende naam, mooiemomentenvieren.nl

Dit jaar organiseerde ik samen met Willem en mijn zonen Huib en Mans maar liefst 6 Farm Fairs op onze boerderij! We sloten deze reeks af op zondag 27 november jl. met een speciale Kersteditie. Meer dan 40 kraampjes en een live band in de oude schuur, zoveel gezelligheid! Dat we er dit jaar 6 organiseerde had nog alles te maken met die nare coronatijd waarin grote evenementen ondenkbaar waren. Met meerdere edities, over het jaar verdeeld, was er een mooie spreiding en de drempel wat lager weer op stap te gaan en tussen de mensen te zijn. Dat mensen weer de behoefte hadden er op uit te trekken, dat hebben we mogen ervaren. Telkens weer een geweldige opkomst, dat stemt mij en mijn mannen, natuurlijk dankbaar en trots.

Dat we volgend jaar in ieder geval weer een Kerstfair organiseren is zeker! Zet het weekend van 25 en 26 november 2023 alvast maar in de agenda. Niet 1 dag maar een heel weekend, sfeer, warmte, ontmoeten, lekkere taartjes eten, inspiratie opdoen etc.

Hiermee blik ik al wel ver vooruit, maar je ergens op kunnen verheugen is nu eenmaal fijn. Daarom zal ik ook in het nieuwe jaar weer regelmatig wat leuks op de agenda zetten. Mijn winkel heeft weliswaar geen vaste openingstijden maar iedere maandag laat ik weten op welke dagen de winkel in die week geopend is. Volg ons op Facebook en/of Instagram zodat je direct hiervan op de hoogte bent.

Nu rest me eigenlijk nog één ding, het belangrijkste wat ik wilde zeggen:

Ik wens je fantastische feestdagen toe, geniet op een wijze die bij je past en waar je blij van wordt en ik wens je, ook namens Willem, Huib & Mans alle goeds voor 2023!

Lieve groet,

Lisette