workshop handletteren

Gezellig, Gemoedelijk & Gastvrij

Lieve mensen,

We hebben goed nieuws en we hebben slecht nieuws. Laten we maar met de deur in huis vallen. De wegwerkzaamheden bij ons aan de Beerseweg in Diessen, zijn van start gegaan.
De overlast hiervan hebben we onderschat. We zijn de komende 8 weken slecht bereikbaar en daarom hebben we besloten om de komende 3 Farm Fairs te annuleren, 3 juli, 31 juli en 28 augustus gaan niet door. Maar 2 oktober zijn jullie weer van harte welkom, gezellig!

En dan het goede en leuke nieuws! Wie 1 van de eerste 3 Farm Fairs bezocht heeft, heeft kennis kunnen maken met creatieveling Esther Wolfs en o.a. haar handgeletterde kaarten. Zij geeft superleuke workshops op dit gebied en wij gaan samen met Esther deze workshops aanbieden op onze locatie, in combinatie met een homemade lunch of high tea. Super voor een uitje met vriendinnen, familie, vrijgezellen etc. Of als kinderfeest en dan bakt Mans de pannenkoeken!

Je ziet het! Heel lang hoef je ons niet te missen, gewoon een leuk uitje plannen tussen Koe & Kroonluchter!

We wensen je een heerlijke zomer, wil je onze winkel bezoeken, lunchen, een high tea en/of bovenstaande workshop reserveren, bel, app, of mail gerust! We loodsen je wel door de wegafsluiting heen ūüėČ Waar een wil is, is een weg, ook al gaat deze dan eventjes met hobbels gepaard, that's life!

Tot gauw!

info@tussenkoeenkroonluchter.nl of 06 83 222 879