Zullen we het gezellig maken! 

Wat een mooie uitdaging voor ons en voor jullie!  Er namelijk een mooie en warme herfst van te maken, samen, met elkaar en toch op die gepaste afstand. Wij gaan deze uitdaging graag met je aan! Het leven gaat door, blijf dus leuke dingen doen hoor lieve mensen, zorg ervoor dat je iets hebt om naar uit te kijken, om je op te verheugen.

Wij nodigen je van harte uit voor een bezoekje aan onze geheel opgefriste brocante winkel waar je ook welkom bent voor een heerlijke koffie, thee & home made taartje, hier word je blij van! Naast bijzondere brocante vind je bij ons ook unieke cadeautjes, kaarten, verse kransen, geurkaarsen, delicatessen zoals thee, jammetjes, sprankelende fruitsappen, olijfolie, niet te vergeten chocolade en koekjes en nog veel meer! Volop geluk dus en dat allemaal in een prachtig historisch pand.

Herfst is ook, genieten van de natuur. Wil je daarom gaan voor een herfstwandeling, het bos ligt in onze achtertuin, we wijzen je met liefde en plezier de weg, en  zorgen na afloop voor de soep!

We zijn geopend iedere zaterdag vanaf 11.00 uur. 

Wil je een keertje komen lunchen of zin in een high tea, reserveer je plekje, dit is mogelijk op alle dagen van de week, bel of app 06 83 222 879.

Wij wensen je veel dagen met een gouden randje!