Geniet van je eigen uitlaatklep! 

Hi lieve mensen!

Ben jij klaar voor het Carnavalsfeest of laat je dit aan je deur voorbij trekken? Wij wel eerlijk gezegd, ook al zijn wij toch echte Brabanders. Van een afstandje kan ik het goed aanzien, sterker nog, ik benijd de mensen die zich even lekker kunnen laten gaan, mits je hiermee niemand anders tot last bent, dat spreekt voor zich. Ik denk dat iedereen een uitlaatklep nodig heeft en het lijkt mij het beste het hier over mijn eigen uitlaatklep te hebben. Overigens heb ik er meerdere, dus heb je even?

De mensen in mijn nabije omgeving weten dat wanneer ik begin te schuiven met meubels in huis, ik de behoefte voel mijn hoofd leeg te maken. Dat schuiven met meubels is hier geen sinecure, aangezien ik een grote liefde heb voor oude spulletjes, brocante & vintage. Sterker nog, aan huis heb ik al jaren een gezellige ruimte ingericht als winkel. Oké, en nu moet ik oppassen dat ik niet te ver ga afwijken, want deze winkel behoort ook tot 1 van mijn uitlaatkleppen. Al kun je deze twee ook als 1 zien want gaat er geschoven worden in huis betekent dit automatisch een verschuiving in de winkel. Dan net zo lang toveren tot alles weer  gezellig gestyled is, waarbij alle fases passeren, van totale chaos, ook in het hoofd tot heerlijke orde en rust, ook in het hoofd! Precies dus waar ik als mens op zo’n moment behoefte aan heb. En leuk nieuws, het komend jaar gaat de Vintage Farm Store echt vaker open! Deze is namelijk, na al dat geschuif, veel te gezellig om niet open te zijn! Op 7 maart a.s. vind je mij trouwens met wat mooie brocante op de brocante markt in vestingstadje Heusden, misschien kunnen we daar alvast kennis maken? 21 mei, Hemelvaartsdag, ben ik te vinden op de jaarmarkt in Den Hout, die vanwege hun 40-jarig bestaan een brocante & vintage markt opzetten en 30 augustus ga ik naar Boxtel, waar een gezellige bric & brac markt wordt georganiseerd. Tussen Koe & Kroonluchter komt dus een beetje naar je toe deze zomer.

Maar dat neemt niet weg dat we thuis ook van alles gaan doen. Want, waar ik me ook helemaal in kan laten gaan, is organiseren. Dan niet perse m’n bureau of boekhouding, maar laat ik het zo zeggen, het organiseren van gezelligheid. Zo fijn dat mijn gezin me de ruimte geeft dat te kunnen doen. Zonder mijn mannen en nog een heleboel lieve mensen om me heen lukt dit niet. We organiseren kleine en grote events van pop-up theetuin tot de Lente Farm Fair die er nu al weer snel aan gaat komen. Ik kan jullie eigenlijk niet uitleggen hoeveel energie het me geeft. Diverse mensen ontmoeten, enthousiaste ondernemers, al met een boel ervaring of juist startend. Samenbrengen van deze mensen, het gevoel van verbinding wat dit geeft, echt fijn! Mis het niet hoor, 28 & 29 maart a.s., de Lente Farm Fair! Neem een kijkje op deze site, onder ‘Agenda’, wie en wat je zoal kunt verwachten.

Dan heb ik het nu nog niet gehad over de Liefde! Wat bijzonder en eervol dat ik de rol van trouwambtenaar en/of ceremoniespreker mag invullen. Ik kijk enorm uit naar het trouwseizoen wat binnenkort gaat beginnen! Hierover schrijf ik jullie graag weer een volgende keer.

Alaaf!

Oh nee, dat deden we niet 😉 tot snel!

Namens tussen Koe & Kroonluchter, liefs Lisette