Lisette van der Sande, trouwambtenaar en ceremoniespreker

Alles is liefde!

Een liefdevol nieuwjaar! 

Ik kan jullie in alle eerlijkheid vertellen dat ik aan het begin van zo’n nieuw jaar altijd een beetje weemoedig ben gestemd. Nu ben ik vast niet de enige, want niet voor niks staat over een paar weken ‘blue monday’ voor de deur. Een bezoekje aan de kapper vanochtend, groot geluk dat deze alweer aan het werk was na die drukke feestmaand, voelt al als een ander mens. Het is overigens echt een mindset, een keuze om positief te denken en relativeren helpt daarbij zeker! Want jeetje, 2020 is nog maar net begonnen en wat een ellende komt er voorbij, vele kippenvel momentjes gehad van ontroering, van verdriet, boosheid ook. Maar dan tel ik onze zegeningen en besef des te meer dat ik blij ben dat ik kan en mag doen wat ik doe, dus kom maar op met 2020!

In dit nieuwe jaar willen wij weer voor vele mensen een gastvrij adres zijn, om heerlijk te logeren, om te genieten van een dagje weg, een familiefeestje misschien?  Want wat hebben we het, meer dan ooit, nodig om het gezellig en goed met elkaar te hebben, met oprechte aandacht voor elkaar. Een lente fair in het voorjaar gaan we zeker weer organiseren, de winter fair heb ik, samen met veel mensen, ontzettend gemist!

Vooral ben ik zo blij en ook wel een beetje trots dat ik vorig jaar mijn hart gevolgd heb door als zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker aan de slag te gaan. De agenda stroomt vol met mooie huwelijken op allerhande bijzondere locaties, ik kijk er enorm naar uit voor al deze mensen een warm en persoonlijk verhaal te gaan schrijven.

Bij deze wens ik jullie allemaal een liefdevol nieuwjaar, laten we er samen wat moois van maken!

p.s. blue monday staat bij mij voor een gesloten deur!