Op jullie eigen manier……….

In een tijd waarin eigenlijk alles mogelijk is, mensen steeds vrijer durven te denken en keuzes maken die bij zichzelf passen, blijkt trouwen nog steeds een traditioneel wereldje. Zo jammer, want je laten leiden door dat wat hoort, past niet bij het vieren van de liefde! Dit moet je echt doen op een manier die bij jullie past. Met veel plezier wil ik jullie begeleiden.

Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand ben ik in 2007 benoemd en beëdigd door de gemeente Hilvarenbeek. Na een jaartje besloot ik, vanwege persoonlijke gezinsomstandigheden, dat ik er niet voldoende kon zijn voor de aanstaande bruidsparen en heb mijn taak als BABS neergelegd. Begin dit jaar werd ik gevraagd door goede bekenden hun huwelijk te voltrekken en mijn hart ging opnieuw open voor dit mooie vak. Maar omdat ik geen benoeming meer heb binnen een gemeente is mijn beëdiging niet meer geldig. Maar zoals ik al zei zijn er tegenwoordig zoveel mooie manieren om de huwelijksvoltrekking in te vullen. Het is mooi dat in veel gemeenten de mogelijkheid bestaat tot benoeming van een trouwambtenaar voor 1 dag. Maar dit is niet overal het geval. Maar dan bestaat altijd nog de mogelijkheid van een ceremonieel huwelijk. Mijn persoonlijke speech zal zeker niet minder mooi zijn! Ik vertel jullie graag over alle mogelijkheden en kijk uit naar jullie grote dag!