Vind jij het ook zo fijn, er even tussen uit te zijn?

Of je nu een weekendje weg gaat met vriendinnen, op vakantie gaat met je gezin, een paar dagen met tweetjes er tussen uit, Logeerderij tussen Koe & Kroonluchter is altijd een goed idee. Er wacht je een persoonlijk ontvangst, het is de Brabantse gezelligheid die je voelt! 

Het huis is geschikt voor max. 8 personen. Het heeft op de begane grond een open keuken met woonkamer, een hal met badkamer, bad en inloopdouche en toilet, een aparte ruimte met 2e toilet en wasmachine. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, 2 kamers met een tweepersoonsbed en 1 grote kamer met 3 of 4 eenpersoonsbedden. Het huis is van alle gemakken voorzien, bij jullie komst zijn de bedden al fijn opgemaakt, er liggen handdoeken in de badkamer en er staat een lekker flesje wijn met stukje kaas klaar. Het genieten kan meteen beginnen!

Kinderen van harte welkom!
De Logeerderij is zeer kindvriendelijk, met traphekje, degelijke ledikantjes, kinderstoelen, box en veilig omheinde tuin. Voor ouders en kinderen zorgeloos genieten dus. Het heerlijke buitenleven, de dieren op de boerderij, het wordt een onvergetelijke vakantie!

Wat te doen in de omgeving van de Logeerderij

Je vindt ons in het dorpje Diessen, waar dat ligt? Voor de beeldvorming, de dichtstbijzijnde stad is Tilburg, ongeveer op 10 km. We geven je graag alvast wat ideeën:

* Wandelen en/of fietsen, prachtige natuurgebieden zoals landgoed Baest, landgoed de Utrecht, landgoed Gorp en Roovert, natuurgebied de landschotse heide. Op je verzoek regelen wij de fietsen.

* Voor gewoon klein geluk, ga een uitsmijter eten bij herberg in den Bockenreyder in Esbeek.

* Wat meer spanning en sensatie? Dat vind je in parken zoals Safaripark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek of de Efteling in Kaatsheuvel.

* Inspirerende steden met diverse musea en bezienswaardigheden, zoals Tilburg het Textielmuseum, Den Bosch de Sint Jans kathedraal of gewoon lekker winkelen in Eindhoven.

* mooie dorpen met de beste restaurantjes, denk dan aan Hilvarenbeek, Oirschot en Oisterwijk, deze zijn zeker een bezoekje waard.

TARIEVEN
Beschikbaarheid & Reserveren

ANNULERING
Binnen een bedenktermijn van 7 dagen vanaf je boeking bent je gerechtigd een boeking schriftelijk te annuleren, hieraan zijn dan geen kosten verbonden, tenzij het verblijf in ons vakantiehuis binnen 1 maand na de boeking valt. Annuleer je op een later moment dan gelden de volgende kosten:
– Bij annulering tot 1 maand voor aanvang van de eerste verblijfsdag 50% van de huursom.
– Bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de eerste verblijfsdag 75% van de huursom
– Bij annulering vanaf 2 weken tot en met de eerste verblijfsdag de volledige huursom

BETALING
Binnen 7 dagen na boeking verzoeken wij je 30% van de huursom te betalen en het restant uiterlijk 6 weken voor de 1e dag van het verblijf. Bij boekingen binnen 6 weken voor de 1e dag van verblijf verzoeken wij je tot betaling van de gehele huursom binnen 3 dagen.

Betaling kan geschieden door overboeking op: NL 42 RABO 0145111687 t.n.v. E.M.J. van der Sande onder vermelding van de datum van aankomst en vertrek.