Logeren tussen Koe & Kroonluchter

Onder de naam Logeerderij ‘tussen Koe & Kroonluchter’ vind je op het erf van onze boerderij een sfeervolle vakantiewoning. We laten je graag kennismaken met het Brabantse platteland en alle facetten van het boerenleven. Het is puur genieten van de rust en de ruimte, met de koeien en kalfjes als buren en een heerlijk bos als achtertuin.

Kinderen van harte welkom!
Speciaal voor onze jongste gasten is onze Logeerderij helemaal kindvriendelijk, met traphekje, degelijke ledikantjes, kinderstoelen, box en veilig omheinde tuin. Op deze manier kunnen ouders en kinderen zorgeloos genieten. Het heerlijke buitenleven, de dieren op de boerderij, wat zouden ze ervan vinden voor hun eigen kalfje te mogen zorgen? Dat wordt een onvergetelijke vakantie!

Wat te doen in de omgeving van de Logeerderij
De omgeving van Logeerderij ‘tussen Koe & Kroonluchter’ leent zich prima voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. Direct achter de boerderij ligt al een mooi bos, en heel dichtbij zijn er meerdere prachtige natuurgebieden, zoals landgoed de Utrecht in Esbeek of landgoed Baest in Oirschot. Dorpjes welke de moeite waard zijn om te bezoeken zijn Hilvarenbeek, Oirschot en Oisterwijk of ga op pad in een gezellige grote stad als Tilburg, Den Bosch of Eindhoven. Zoek je graag het vertier van een recreatiepark dan kun je denken aan bijvoorbeeld het Safaripark de Beekse Bergen, De Efteling in Kaatsheuvel of Bobbejaanland in Lichtaart, net in België. In de Logeerderij vind je altijd een actueel aanbod van bezienswaardigheden, bijzondere adresjes en evenementen. Daarnaast zijn je gastheer- en vrouw altijd in de buurt voor het geven van goede tips.

TARIEVEN
Beschikbaarheid & Reserveren

ANNULERING
Binnen een bedenktermijn van 7 dagen vanaf je boeking bent je gerechtigd een boeking schriftelijk te annuleren, hieraan zijn dan geen kosten verbonden, tenzij het verblijf in ons vakantiehuis binnen 1 maand na de boeking valt. Annuleer je op een later moment dan gelden de volgende kosten:
– Bij annulering tot 1 maand voor aanvang van de eerste verblijfsdag 50% van de huursom.
– Bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de eerste verblijfsdag 75% van de huursom
– Bij annulering vanaf 2 weken tot en met de eerste verblijfsdag de volledige huursom

BETALING
Binnen 7 dagen na boeking verzoeken wij je 30% van de huursom te betalen en het restant uiterlijk 6 weken voor de 1e dag van het verblijf. Bij boekingen binnen 6 weken voor de 1e dag van verblijf verzoeken wij je tot betaling van de gehele huursom binnen 3 dagen.

Betaling kan geschieden door overboeking op: NL 42 RABO 0145111687 t.n.v. E.M.J. van der Sande onder vermelding van de datum van aankomst en vertrek.