Agenda

Er is de komende tijd weer volop gezelligs te beleven tussen Koe & Kroonluchter in Diessen. Fijne, kleine uitjes, daar worden we op het moment gelukkig van toch! Wij organiseren het voor je. In en rond de boerderij is ruimte voldoende om relaxed te genieten van de landelijke omgeving, van brocante & vintage, van homemade lekkers, van bijzondere streekproducten, niet alleen uit Brabant maar we halen ook andere streken dichterbij. Wij gaan niet uit van de beperkingen die de komende tijd nog gelden maar juist van de mogelijkheden die er nog wel zijn. Het geeft ieder van ons juist eens de kans te zien wat voor moois er dichtbij huis is. We hebben een agenda voor je, zodat je altijd wat leuks in het vooruitzicht hebt!

Vrijdag 3 juli, maandag 6 juli en zondag 12 juli ben je welkom op ons pop-up terras!

Woensdag 8 juli, Muziek in de wei! Hanneke Coolen, van Sax & Co, sluit het jaar af met haar saxofoonleerlingen, dat doet ze met een eindconcert bij ons in de wei, tijdstip volgt.

Zaterdag 19 september Pop-up restaurant ‘Spijs en Reis’ Op instagram kun je de mooie plaatjes zien van Spijs_en_Reis. Erika combineert haar passie voor koken en reizen en neemt je mee op een leuke ontdekkingsreis. Wij zijn trots haar bij ons te verwelkomen op 19 september want dan kookt ze in de keuken van tussen Koe & Kroonluchter. De prijs is 37,50 p.p. voor een 3-gangendiner incl. aperitiefje van Wijnzinnig, die deze avond een wijn- of bierarrangement voor je verzorgt. Aanmelden graag via de mail info@logeerderijkoekroonluchter.nl

home made lunch

Lente Farm Fair 2019

Winter Farm Fair 2018