Uitje op de boerderij

Met je vriendinnen, familie of collega’s op zoek naar een bijzonder uitje? We heten je van harte welkom bij ons op de boerderij.
Wij geven alvast graag een voorbeeld, maar bespreek gerust je wensen want veel is mogelijk.

Koeknuffel arrangement

– We heten je van harte welkom in onze boerenkeuken.
– Onder het genot van een kopje koffie of thee met eigengemaakte appeltaart vertellen we je meer over de geschiedenis van onze boerderij.
– De overalls liggen voor jullie klaar en we nodigen jullie uit voor een bezoek in de stallen. Hier krijg je de gelegenheid om te koe knuffelen. Dit zal voor de ene persoon een hilarische activiteit zijn en voor de ander een heuse bron van ontspanning.
– Ondertussen bereidt de gastvrouw in de boerenkeuken jullie heerlijke lunch.
– Als herboren kun je aan het eind van dit relaxte uitje weer naar huis.

Prijs p.p. 45,00 (min. deelname 6 personen)

 

Workshop K(l)omplimenten geven en ontvangen

Ieder mens heeft behoefte aan een schouderklopje, een compliment zo nu en dan. We mogen daar best een beetje royaler mee zijn, dat kan geen kwaad. ‘De diepst menselijke behoefte is om gewaardeerd te worden’, volgens William James (Amerikaanse psycholoog 1842-1910) Leuk om daar dus samen mee aan de slag te gaan.

Op onze boerderij bieden wij een bijzondere en gezellige workshop aan waarin jij gaat leren hoe je complimenten kunt geven en ontvangen. We brengen het daarna op een unieke manier in de praktijk. Je gaat namelijk ook creatief aan de slag om voor iemand in de groep, je compliment op een klomp te verwerken. Aan het eind van de dag overhandig je de desbetreffende persoon jouw K(l)ompliment.
Een onvergetelijk uitje met je collega’s, vriendinnen of familie. Deze workshop is ook te combineren met de workshop koe knuffelen.
Dit is inclusief koffie of thee met eigengemaakte appeltaart.

Prijs p.p. 39,50 (min. deelname 6 personen)