Logeerderij en melkveebedrijf

Jarenlang hebben wij gezellige oude spulletjes verzameld, oud serviesgoed, brocante-meubels, emaillen keukengerei en kroonluchters. Toen wij besloten het achterhuis van onze karakteristieke boerderij van rond 1900 tot vakantiehuis te verbouwen, was een naam voor de Logeerderij snel gevonden: Tussen Koe en Kroonluchter, naar onze passies! Het melkveebedrijf en de brocante.

Op www.melkerijkoekroonluchter.nl kunt u alvast kennismaken met ons melkveebedrijf. De Logeerderij is ingericht met veel gezellige oude spulletjes maar wij zijn vooral het moderne en luxe comfort niet vergeten. Dus wel een bad op pootjes en een honderd jaar oude patroonvloer in de badkamer, maar ook heerlijke vloerverwarming en een grote regendouche. In de keuken wordt oud emaille en romantisch servies gecombineerd met strak roestvrijstaal.

De Logeerderij biedt plaats voor maximaal 7 volwassenen. Er zijn 3 slaapkamers en de bedden zijn bij uw aankomst al opgemaakt.
Het huis is verder van alle gemakken voorzien, zoals een volledig ingerichte keuken, met groot fornuis en vaatwasmachine. Na aankomst kunt u meteen genieten van een lekker kopje koffie of thee want ook daar is aan gedacht.
Is het een keertje wat minder mooi weer om er op uit te trekken of heeft u gewoon zin om binnen te genieten dan liggen er volop dvd's, boeken en tijdschriften.
Speciaal voor onze jongste gasten is onze Logeerderij helemaal kindvriendelijk, met traphekje, degelijke ledikantjes, kinderstoelen en box. Twee keer per dag worden de tweehonderd koeien van het melkveebedrijf gemolken en de kinderen mogen helpen met allerlei hand- en spandiensten op de boerderij.
Decembermaand is extra sfeermaand!

In de hele decembermaand is onze Logeerderij prachtig in kerstsfeer ingericht. Dat wordt dus lekkere verse warme chocolademelk drinken onder de kerstboom. Of na een flinke winterwandeling door het Brabantse land een glaasje gluhwein op het terras bij de vuurkorf. Daarna misschien lekker uitgebreid kokkerellen en tafelen en genieten maar...